برای تجربه بهتر ، مرورگر خود را به کروم، فایرفاکس، اوپرا یا اینترنت اکسپلولر تغییر دهید.

privacy policy

سیاست ما

 

از آنجا که ما خود بخش کوچکی از خانواده حقوقدانان، تجار و آشنا به بازار و فرهنگ ایران، روسیه، کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا و کشورهای عضو سازمان همکاری های شانگهای هستیم، پس از سالها تجربه، عزم کامل خود را برای کمرنگ کردن مشکلات دسترسی تولید کنندگان ایرانی به بازار خریداران خارجی را جزم کرده ایم.

همینطور با توجه به وجود تحریم های خارجی علیه ایران، پرداختن به امر صادرات و ارزآوری بسیار مورد توجه دستگاههای اقتصادی ایران قرار گرفته است؛ و حمایت از صادرات و رونق تولید ملی اکنون بیش از هر زمان مورد توجه است.

 

 عضویت ایران در اتحادیه اقتصادی اوراسیا

از اواخر سال ۱۳۹۴ مذاکرات فشرده‌ای بین دولت‌های ایران با پنج کشور عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا جهت ایجاد منطقه موقت آزاد تجاری برای یک دوره سه ساله آزمایشی صورت گرفت که سرانجام موافقت‌نامه مذکور، در اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ در شهر آستانه پایتخت قزاقستان توسط وزیر وقت صنعت، معدن و تجارت ایران امضا و هیات وزیران نیز در تاریخ ۱۸ آذرماه ۱۳۹۷ لایحه مربوطه را به تصویب رساند.

این توافق که بعد از دو سال مذاکره به نتیجه رسیده، از هفته اول آبان ۱۳۹۸ اجرایی شده است.

براساس این موافقتنامه، ایران از اتحادیه اقتصادی اوراسیا امتیازات گمرکی خاصی دریافت کرده و کشورهای این اتحادیه هم این امکان را خواهند داشت تا حجم صادرات خود به ایران را تا ۷۵ درصد افزایش دهند. ایران نیز می‌تواند با امتیازاتی که دریافت می‌کند، صادرات کالاهای خود به مقصد پنج کشور اوراسیایی را تا چند برابر افزایش دهد.

این امتیازات ۵۰۲ قلم کالاهای مختلف در حوزه‌های مواد غذایی، مواد مصرفی شیمیایی، محصولات ساختمانی، صدور خدمات فنی و مهندسی، محصولات صنعتی و محصولات کشاورزی از سوی اتحادیه اورآسیا و ۳۶۰ قلم کالا در همان موارد مشابه را از سوی ایران شامل می‌شود که در مجموع کل اقلام مشمول در موافقتنامه به ۸۶۲ مورد می‌رسد.

از مزایای پیوستن ایران به اتحادیه اقتصادی اوراسیا می توان به ایجاد پل ارتباطی برای اتصال به بازاری با بیش از ۱۸۰ میلیون نفر و فرصت بالقوه‌ای برای افزایش صادرات کشور اشاره کرد. همچنین تنها روسیه، یعنی بزرگ‌ترین کشور اتحادیه اوراسیا بازاری ۱۴۰ میلیون نفری پیش روی تجار ایرانی قرار می دهد. تولید ناخالص داخلی منطقه در مجموع ۱.۹ هزار میلیارد دلار است که ۳.۲ درصد GDP جهان را تشکیل می‌دهد.

هم اکنون پنج کشور روسیه، بلاروس، قزاقستان، ارمنستان و قرقیزستان اعضای اتحادیه اوراسیا هستند، اما این اتحادیه با بیش از ۴۰ کشور و سازمان بین المللی برای فعالیت در چارچوب این اتحادیه اعلام آمادگی کرده است.

 

عضویت ایران در سازمان همکاری‌ شانگهای

جمهوری اسلامی ایران در 26 شهریور 1400 در بیست و یکمین اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در دوشنبه (پایتخت تاجیکستان) به عضویت دائم  این سازمان درآمد.

سران هشت کشور عضو اصلی سازمان همکاری شانگهای، نظر موافق خود را با تبدیل عضویت جمهوری اسلامی ایران از عضو ناظر به عضو اصلی اعلام و اسناد مربوط به آن را امضا کردند. سران ازبکستان، تاجیکستان، پاکستان، چین، روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، و هند ابراز امیدواری کردند، ابتکار عمل این سازمان در مجامع بین المللی با توجه به اقتدار ایران در جهان افزایش یابد.

کشورهای بسیار دیگری مانند بحرین، مصر، عراق، عربستان صعودی، قطر، سوریه و اوکراین نیز در صف عضویت در این سازمان قرار دارند که همچنان این امکان برای آن‌ها فراهم نشده است.. افغانستان، بلاروس و مغولستان همچنان از اعضای ناظر می‌باشند. یکی از موفقیت‌های دیپلماتیک ایران در سال جاری تبدیل شدن از عضو ناظر به عضو دائم در سازمان همکاری‌های شانگهای می‌باشد.

بزرگترین تولیدکنندگان انرژي جهان و همچنین بزرگترین مصرف کنندگان انرژي در جهان در این سازمان قرار دارند. از طرفی در حدود یک چهارم از خشکی‌های جهان نیز متعلق به اعضای این سازمان می‌باشد. از لحاظ ساختار جمعیتی نیز نزدیک به 40 درصد از جمعیت کل جهان را تشکیل می‌دهند. اختصاص یک سوم از رشد تولید ناخالص جهان نیز در اختیار سازمان همکاری‌های شانگهای می‌باشد. بر اساس داده‌های بانک جهانی حجم اقتصاد سازمان شانگهای در سال 2017 از مرز 15 تریلیون دلار گذر کرد و 20 درصد از حجم کل 74 تریلیون دلاری اقتصاد جهان را به خود اختصاص داده است. که البته این عدد پیش از عضویت پاکستان و هندوستان، حجم اقتصادی این سازمان در پایان سال 2015 حدود 12.7 تریلیون دلار بوده است. با توسعه رو به جلو در سازمان همکاری‌های شانگهای و درخواست‌های بسیاری از کشورها جهت عضویت در این سازمان می‌توان رشد روز افزون حجم اقتصادی آن را انتظار داشت.

حجم معاملات ایران با کشورهای عضو پیمان شانگهای در سال 1399 بیشتر از 23 میلیارد دلار است که با پیوستن دائم ایران به این سازمان بستر افزایش صادرات فراهم می‌شود.

 

مزایای استفاده از سایت «وال‌اکسپورت» برای تولیدکنندگان ایرانی:

  1. بدون واسطه و دلال اقدام به صادرات محصولات خود نمایید.
  2. از مزایا، مشاوره ها و خدمات حقوقی و تجاری سایت «وال‌اکسپورت» بهره مند شوید.
  3. به راحتی فضای کاری خود را به دنیای سایبر گسترش دهید تا همه با برند و نام شما آشنا شوند.
  4. بدون نیاز به دانستن زبان روسی و چینی و استفاده از مترجم، خریدار خود را پیدا کنید.
  5. با خریداران نام آشنا و معتبر معامله کنید.
  6. محصولات خود را به خریداران در سراسر منطقه اوراسیا و کشورهای عضو شانگهای معرفی کنید.
  7. عضوی از جامعه «وال‌اکسپورت» باشید، تا با اطلاع از بازار با قیمت و شرایط بهتر محصول خود را به فروش برسانید.

 

مزایای استفاده از سایت «وال‌اکسپورت» برای خریداران خارجی:

  1. بدون واسطه و دلال اقدام به خرید محصولات مورد نظر خود نمایید.
  2. از مزایا، مشاوره ها و خدمات حقوقی و تجاری سایت «وال‌اکسپورت» بهره مند شوید.
  3. کالای مورد نظر خود را از میان فروشندگان مختلف بیابید.
  4. بدون نیاز به دانستن زبان فارسی و استفاده از مترجم، مشتری ایرانی خود را پیدا کنید.
  5. بهترین قیمت و کیفیت را از فروشندگان مختلف دریافت و مقایسه کنید.
  6. سابقه فروشندگان و اعتبار آنها را ببینید و با حرفه ای ها معامله کنید.
  7. عضوی از جامعه «وال‌اکسپورت» باشید، با اطلاع از بازار با قیمت و شرایط بهتر محصول خود را خریداری کنید.